Notice: Undefined index: price_id in /home/mos/public_html_stage/wp-content/plugins/feeds-for-youtube/vendor/smashballoon/framework/Packages/License_Tier/License_Tier.php on line 176

Notice: Undefined index: price_id in /home/mos/public_html_stage/wp-content/plugins/feeds-for-youtube/vendor/smashballoon/framework/Packages/License_Tier/License_Tier.php on line 176
Betaizing the Alpha Male - Μέρος 1ο - Men of Style
0

Καλάθι

0
Subtotal: 0,00 

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Betaizing the Alpha Male – Μέρος 1ο

Betaizing the Alpha Male – Μέρος 1ο

Όλα τα ψυχολογικά tests που κάνουν οι γυναίκες στους άντρες έχουν ένα και μόνο σκοπό. Nα  screenαρουν τα αδύναμα αρσενικά. Και να τα απορρίψουν και να πετύχουν έλεγχο στο Alpha Dominant Male αποδυναμώνοντας το.

Τα basic primal instincts του θηλυκού το οδηγούν να screenαρει τα αρσενικά με τα οποία συναναστρέφεται. Ώστε να απορρίψει τα αδύναμα (Beta) και να ζευγαρώσει με το ισχυρότερο Alpha. Το οποίο θα είναι ο φορέας του ισχυρού γονιδίου και ο καλύτερος προστάτης για τους απογόνους τους.

Στον γενετικό κώδικα του θηλυκού είναι γραμμένοι οι εξής πρωταρχικοί εξελικτικοί σκοποί :

Να βρω το ισχυρό αρσενικό. Να ζευγαρώσω μαζί του για να του πάρω το ισχυρό γονίδιο για τους απογόνους μου.
Να κάνω αδύναμο και να ελέγξω το ισχυρό αρσενικό που με έλκυει. Για να μείνει μαζί μου και να προστατέψει εμένα και τους απογόνους μου. Και να μην μοιράσει το γονίδιο σε άλλα θηλυκά.

 betaizing

Στον γενετικό του κώδικα είναι γραμμένα επίσης τα εξής κριτήρια :

Παίζει με πολλές, το θέλουν πολλές. Δεν δίνει εύκολα και απλόχερα αποκλειστικότητα και δύναται ανά πάσα ώρα και στιγμή να ζευγαρώσει με άλλα θηλυκά.

Δεν υποκύπτει εύκολα, δεν επηρεάζεται εύκολα, δεν καθοδηγείται / χειραγωγείται / ελέγχεται εύκολα, είναι σίγουρος για τον εαυτό του.

Δεν νιώθει εύκολα ενοχές ούτε απολογείται εύκολα για τη συμπεριφορά του και τις επιθυμίες του, δεν ανέχεται ασέβεια, είναι αυτόνομος και αυτάρκης και δεν εξαρτάται από κανέναν.

Ο Άνδρας Mr Perfect

Πέρα από τα εξελικτικά ένστικτα, στο μυαλό της γυναίκας, από την παιδική κιόλας ηλικία, θα δημιουργηθεί ένα ιδανικό πρότυπο άντρα για αυτήν (Mr Perfect), ενώ από πολύ μικρή ηλικία θα δημιουργεί standards, γεγονός που θα την βοηθήσει πάρα πολύ στον τρόπο που θα φλερτάρει με τους άντρες.

Με το που θα δημιουργήσει σχέση με κάποιον άντρα, θα προσπαθήσει να τον μετατρέψει στον Mr. Perfect όπως τον έχει πλάσει στο μυαλό της και ”νομίζει” ότι θέλει και για να το πετύχει θα χρησιμοποιήσει Betaizing Tactics.

Παρόλα αυτά, ως άνδρας, όταν διεκδικείς, δείχνεις ότι είσαι ένας Άνδρας Αξίας με κριτήρια και επιθυμίες. Όταν κυνηγάς, αυτή η εικόνα αλλάζει. Πού σταματάει όμως η διεκδίκηση και που ξεκινάει το κυνήγι; Σήμερα ο Χρήστος θα απαντήσει σε αυτό το ερώτημα, αλλά θα σου δώσει επίσης και τους 5 σημαντικότερους λόγους για να σταματήσεις να την κυνηγάς.

YouTube player

Betaizing The Alpha Male Και Σεξουαλική Έλξη

Η διαδικασία του Betaizing είναι εξαιρετικά επικίνδυνη για την σχέση ειδικά για το Female Sexual Attraction ειδικά όταν ο άντρας δεν ξέρει πως να χειριστεί την διαδικασία.

Λόγω της εξέλιξης, η απόκτηση ελέγχου και η μεταμόρφωση σε Mr. Perfect με την πάροδο του χρόνου σημαίνει Beta και η έλξη και το ενδιαφέρον θα πέσουν δραματικά και υποσυνείδητα η αναζήτηση ενός άλλου Alpha αρσενικού θα έχει ξεκινήσει.

Γιατί? Για τον απλούστατο λόγο ότι ο άντρας έπαψε να είναι Alpha. Και γι’ αυτό υπάρχει  το φαινόμενο του betaizing the alpha male.

Και αυτό είναι ένα βασικό Conflict των γυναικών: Θέλουν το αρσενικό που είναι μαζί να είναι ταυτόχρονα ΚΑΙ ”αδύναμο” ΚΑΙ ”δυνατό”.

Έχουμε δηλαδή το εξής παράδοξο: Aυτό που επιδιώκει να καταφέρει μια γυναίκα με το Betaizing Process είναι το ακριβώς αντίθετο από αυτό που πραγματικά χρειάζεται.

Γιατί όμως τα θηλυκά προσπαθούν να αποδυναμώσουν τον ”πρίγκηπα” που έψαχναν απεγνωσμένα;

Η απάντηση είναι μία : η εξασφάλιση της προστασίας των απογόνων.

Από τη στιγμή που το θυλυκό μείνει έγκυος και όσο οι απόγονοι θα είναι σε μικρή ηλικία και ανίκανοι να αυτοπροστατευτούν, μάνα και απόγονοι θα χρειαστούν στήριξη και προστασία απο ένα ισχυρό αρσενικό. Και αυτό είναι ένστικτο. Βασικό ένστικτο και μάλιστα πολύ δυνατό.

Αν το θυλυκό δεν έχει καμία ψυχολογική επιρροή στο αρσενικό υπάρχει μεγάλη πιθανότητα το αρσενικό να μην είναι δίπλα τους όταν το έχουν ανάγκη και να μοιράζει το ισχυρό γονίδιο και σε άλλα θηλυκά.

betaizing

Betaizing the Alpha Male…

Από Tο  Screening Στο Betaizing The Alpha Male

Όσο ο evolutionary detector εντοπίζει Alpha χαρακτηριστικά θα στέλνει σήματα ότι το αρσενικό με το οποίο συναναστρέφεται δείχνει ισχυρό και θα ενεργοποιεί την διαδικασία των shit tests / congruence tests.

Η επιτυχία στα tests θα επιβεβαιώνει την ορθότητα των σημάτων και την αυθεντικότητα του alpha frame και ανεβάζει τα επίπεδα του sexual attraction.

Επόμενο στάδιο είναι να εξακριβωθεί ότι το value του αρσενικού είναι ίσο η λίγο μεγαλύτερο από του θηλυκού καθώς μικρότερο value δίνει το στίγμα του Beta αρσενικού, άρα της μη ικανοποίησης του πρώτου σκοπού, ενώ πολύ μεγαλύτερο value δίνει το στίγμα του κινδύνου της μη ικανοποίησης του δεύτερου σκοπού.

Αν νιώθεις ότι μια γυναίκα σε ”παίζει” μάλλον θα πρέπει να παρακολουθήσεις ένα πόλυ ενδιαφέρον βίντεο σχετικά με το θέμα εδώ.

Εφόσον ο  evolutionary detector εντοπίσει συμβατότητα στο value και ολοκληρωθεί το αρχικό στάδιο του pair bonding θα αρχίσει άμεσα η διαδικασία εκπλήρωσης του δεύτερου σκοπού, δηλαδή της μείωσης ισχύος του αρσενικού, της απόκτησης του ελέγχου του και της εξάρτησής του στο θυλυκό (betaizing).

Η μείωση της ισχύος του αρσενικού, η απόκτηση του ελέγχου του και η εξάρτησή του στο θυλυκό θα επιτευχθούν στοχεύοντας στην μείωση των ίδιων χαρακτηριστικών που προκάλεσαν έλξη στο θυλυκό και συγκεκριμένα :

-στις δυνατότητές του και στις επιλογές του για αναπαραγωγή
-στις ηγετικές του ικανότητες
-στην αυτοπεποίθησή του και την εμπιστοσύνη στον εαυτό του
-στην αυτονομία και την ανεξαρτησία του
-στον αυτοσεβασμό του και την αξιοπρέπειά του

Οι Τεχνικές Του Betaizing The Alpha Male

betaization

Οι δυνατότητες του αρσενικού για αναπαραγωγή και η αυξομείωση του σέξ.

Βαθιά μέσα τους τα θηλυκά γνωρίζουν ότι το πιο Alpha αρσενικό είναι αυτό που παίζει με πολλά θυλυκά, το θέλουν πολλά θυλυκά, δεν δίνει εύκολα και απλόχερα αποκλειστικότητα και δύναται ανά πάσα ώρα και στιγμή να ζευγαρώσει με κάποιο θυλυκό.

Αρχικά το να βλέπει το θυλυκό ότι και άλλα θηλυκά θέλουν το συγκεκριμένο αρσενικό επιβεβαιώνει ότι η επιλογή αρσενικού που έκανε ήταν σωστή.

Για να πετύχει το θυλυκό έλεγχο στην τεστοστερόνη του αρσενικού και να το κρατήσει προσκολλημένο θα χρησιμοποιήσει αυξομείωση της σεξουαλικής επαφής με κύκλους επαφής-αποχής-επαφής προκαλώντας εθισμό ρυθμίζοντας τις χρονικές περιόδους αποχής με τόσο αριστοτεχνικό τρόπο και επαναπροσεγγίζοντας σεξουαλικά το αρσενικό ακριβώς τη στιγμή που σκέφτεται πλέον να ζευγαρώσει με κάποιο άλλο θυλυκό.

Μια άλλη τεχνική είναι το Fake Flirting. Δηλαδή να δίνει ψευδείς δείκτες ενδιαφέροντος τους οποίους θα διακόψει μόλις πάρει αυτό που θέλει.

Πιστεύω πως ήδη καταλαβαίνεις γιατί πιάνουν τεχνικές τύπου preselection, social proof, jealousy plotlines, pivoting, pawning.

Οι Ηγετικές Ικανότητες Και Η Καθοδήγηση/ Χειραγώγηση.

Βαθιά μέσα τους τα θηλυκά γνωρίζουν ότι ένα Alpha αρσενικό δεν καθοδηγείται και δεν χειραγωγείται εύκολα και ότι αν το αρσενικό δεχτεί τη χειραγώγηση εύκολα, ή είναι Beta ή δεν είναι πια τόσο ισχυρό Alpha Male.

Ένας τρόπος για να χειραγωγήσουν είναι να παρουσιάζουν ένα θέμα σαν κάτι ”κοινό” μεταξύ αρσενικού και θηλυκού που πρέπει να το χειριστούν μαζί, χρησιμοποιώντας πολλές φορές την λέξη ”εμείς” ή γενικότερα πληθυντικό στις εκφράσεις τους.

π.χ. ”Τι πιστεύεις μωρό μου αν κάνουμε αυτό…”
”Μωρό μου πρέπει να κάνουμε αυτό …”
”Πρέπει να πούμε σ’ αυτό το άτομο αυτό κι αυτό…”
”Πιστεύω πως πρέπει να λύσουμε αυτό το πρόβλημα μαζί”

Άλλος τρόπος είναι να εκφράζουν κάποιο πρόβλημα που έχουν στη ζωή τους μέσω ιστοριών (Sob Stories) που θα βάλουν το αρσενικό στο frame να νιώσει λύπη για το θυλυκό, να το προστατέψει ή να του παρέχει ψυχοσυναισθηματική ασφάλεια.

π.χ. ”Έχω να κάνω τόσα πράγματα. Δεν έχω χρόνο για τον εαυτό μου. Στη δουλειά περιμένουν συνεχώς να αλλάζω το πρόγραμμά μου και τα σχέδιά μου όποτε θέλουν εκείνοι”

Η Αυτοπεποίθηση Η Αυτοεμπιστοσύνη Και Η Πρόκληση Ενοχών

πρόκληση ενοχών

Βαθιά μέσα τους τα θηλυκά γνωρίζουν ότι ένα Alpha αρσενικό είναι σίγουρο για τον εαυτό του και δεν νιώθει ενοχές ούτε απολογείται εύκολα για τη συμπεριφορά του και τις επιθυμίες του.

Πολλές φορές το θυλυκό θα εκφράσει έντονο συναίσθημα θυμού ή λύπης (Τemper Tantrums) προσπαθώντας να δημιουργήσει συναισθήματα ενοχής στο αρσενικό, για να το κάνει να ξοδέψει ενέργεια βασανίζοντας τον εαυτό του με ενοχές, είτε για να μην ξοδέψει ενέργεια στο κυνηγήσει άλλα θηλυκά είτε για να το τουμπάρει και να της κάνει στο τέλος το χατήρι.

π.χ.”Δεν μου δίνεις σημασία”
”Δεν με καταλαβαίνεις”
”Δεν μοιράζεσαι συναισθήματα μαζί μου”

Άλλος τρόπος είναι η τεχνική της ”διπλής παγίδας”  (double bind) δηλαδή προτάσεις που που περιέχουν διπλά αιτήματα ή και διπλά νοήματα, κρυφά ή φανερά ώστε όποιο και να απαντήσεις να μένει το άλλο αναπάντητο και να μπαίνεις εξ αρχής σε φαύλο κύκλο.

π.χ. ”Πιστεύεις ότι με παχαίνει αυτό το φόρεμα? … Πραγματικά νιώθω ότι δεν με καταλαβαίνεις”.

Η Αυτονομία / Ανεξαρτησία Και Η Μητρική Συμπεριφορά.

Βαθιά μέσα τους τα θηλυκά γνωρίζουν ότι ένα Alpha αρσενικό είναι αυτόνομο και αύταρκες και δεν εξαρτάται από κανέναν.

Για να κλονίσουν την αυτονομία του και την ανεξαρτησία του αρσενικού θα προσπαθούν να συμπεριφέρονται σαν μάνες. Βαθιά μέσα τους γνωρίζουν ότι όση ανάγκη και εξάρτηση του προκαλούν τόση δύναμη ελέγχου αποκτούν πάνω του. Γνωρίζουν ενστικτωδώς τον κανόνα : ανάγκη = δύναμη

Όσο το αρσενικό επιτρέπει στο θυλυκό να είναι μητρικό μαζί του τόσο πιο εύκολα θα φτάσει στο σημείο να το χρειάζεται και να εξαρτάται από το θυλυκό με αποτέλεσμα τόσο πιο πολύ να μπορεί το θυλυκό να ασκεί έλεγχο.

Ο Αυτοσεβασμός Η Αξιοπρέπεια Και Η Ασεβής Συμπεριφορά /Υπέρβαση Ορίωνbetaizing

Βαθιά μέσα τους τα θηλυκά γνωρίζουν ότι ένα Alpha αρσενικό δεν επιτρέπει υπέρβαση προσωπικών ορίων και έλλειψη σεβασμού. Θα προσπαθούν λοιπόν να ξεπεράσουν τα όριά του και να δουν πώς αντιδρά στην έλλειψη σεβασμού.

Αυτό μπορεί να γίνει με πολλούς τρόπους όπως να φλερτάρει μπροστά του με άλλα αρσενικά, να του δίνει εντολές, να είναι ασεβής μαζί του είτε λεκτικά είτε συμπεριφοριστικά.

π.χ ”αργεί στο ραντεβού”
”δεν παίρνει τηλέφωνο ενώ βλέπει τις κλήσεις σου”
”εξακολουθεί να συμπεριφέρεται με τρόπο που έχεις εκφράσει ότι δεν σου αρέσει”
”πήγαινε να πετάξεις τα σκουπίδια, ξεχείλισε ο κάδος”

Υπάρχει μια παρανόηση σχετικά με την απόρριψη, η οποία καλό θα είναι να μην υπάρχει πια σαν τρόπος σκέψης. Δες το παρακάτω επεισόδιο από ελληνικό podcast του Apla+Andrika και μάθε ότι και οι άνδρες μπορούν να απορρίψουν.

YouTube player

Betaizing The Alpha – Tests

Η διαδικασία του Betaizing θα διαρκεί ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ λόγω ενστίκτου του θυληκού να τεστάρει συνεχώς το αρσενικό που είναι μαζί του για να διαπιστώνει αν συνεχίζει να είναι Alpha.

Τα θυληκά δεν αισθάνονται την διαδικασία του betaizing σαν κάτι ”κακό” αλλά αντιθέτως αισθάνονται ότι με αυτόν τον τρόπο επικοινωνούν καλύτερα.

Συνήθως τα πολλά tests γίνονται πριν την πρώτη σεξουαλική επαφή όμως τα πιο βαριά και πιο βαθιά κατά την διάρκεια της σχέσης και η διαδικασία στις περισσότερες γυναίκες είναι ασυνείδητη, εκτός από κάποιες εξαιρέσεις.

Γυναίκες ψυχολογικά υγιείς και με καλή αυτοεκτίμηση θα κάνουν τεστ απλά για να σιγουρευτούν ότι ο άντρας είναι Alpha (είτε στην προσέγγιση είτε κατά την διάρκεια της σχέσης). Αν ο άντρας αποτύχει στα τεστ η γυναίκα θα τον αφήσει εκτός και αν κοινωνικοί ή άλλοι λόγοι την αναγκάζουν να μείνει και δεν υπάρχει διαφορετική επιλογή.

Γυναίκες ψυχολογικά διαταραγμένες και με κακή αυτοεκτίμηση δεν θα μένουν μόνο στο αρχικό τεστ αλλά θα συνεχίζουν μέχρι να σε φέρουν στα όριά σου.

Η διαφορά τους είναι ότι η υγιής γυναίκα θα προσπαθήσει να αποκτήσει τον έλεγχό σου ”στοχεύοντας” να κάψει την καρδιά σου ενώ η διαταραγμένη γυναίκα ”στοχεύοντας” να κάψει το μυαλό σου.

Αν επαναλαμβάνονται συχνά σημαίνει κυρίως ότι:
– ο άντρας αποτυγχάνει να περάσει τα τεστ
– η γυναίκα επιτυγχάνει στον έλεγχο
– η γυναίκα ”παίζει” τον άντρα γιατί τον έχει γραμμένο
– η γυναίκα είναι ανασφαλής (low self esteem – LSE) και θεωρεί ότι έχει χαμηλότερο value από τον άντρα ή ότι ο άντρας έχει χαμηλότερο επίπεδο ενδιαφέροντος (interest level – IL) από αυτήν και προσπαθεί μέσω των betaizing tests/tactics να τον εκνευρίσει για ανεβάσει το attraction υπέρ της.

Αυτό που έχει σημασία σε όλες τις περιπτώσεις είναι το αν ο άντρας υποκύπτει σε αυτό που η γυναίκα προσπαθεί να πετύχει με την εκάστοτε προσπάθεια. Αν υποκύπτει είναι Beta στα μάτια της και γνωρίζει ενστικτωδώς ότι έχει αποκτήσει τον έλεγχό του.

Πιστεύεις ότι σου αξίζουν ποιοτικότερες σχέσεις αλλά δυσκολεύεσαι να τις αποκτήσεις; Είναι πιο απλό απ’ ότι νομίζεις. Πάτα εδώ.

Καλή συνέχεια

Σχετικά άρθρα

Scroll to Top

Deprecated: Η συνάρτηση WP_Scripts::print_inline_script είναι παρωχημένη από την έκδοση 6.3.0! Χρησιμοποίηστε την WP_Scripts::get_inline_script_data() or WP_Scripts::get_inline_script_tag() αντ' αυτού. in /home/mos/public_html_stage/wp-includes/functions.php on line 6085

Deprecated: Η συνάρτηση WP_Scripts::print_inline_script είναι παρωχημένη από την έκδοση 6.3.0! Χρησιμοποίηστε την WP_Scripts::get_inline_script_data() or WP_Scripts::get_inline_script_tag() αντ' αυτού. in /home/mos/public_html_stage/wp-includes/functions.php on line 6085

Deprecated: Η συνάρτηση WP_Scripts::print_inline_script είναι παρωχημένη από την έκδοση 6.3.0! Χρησιμοποίηστε την WP_Scripts::get_inline_script_data() or WP_Scripts::get_inline_script_tag() αντ' αυτού. in /home/mos/public_html_stage/wp-includes/functions.php on line 6085

Deprecated: Η συνάρτηση WP_Scripts::print_inline_script είναι παρωχημένη από την έκδοση 6.3.0! Χρησιμοποίηστε την WP_Scripts::get_inline_script_data() or WP_Scripts::get_inline_script_tag() αντ' αυτού. in /home/mos/public_html_stage/wp-includes/functions.php on line 6085

Deprecated: Η συνάρτηση WP_Scripts::print_inline_script είναι παρωχημένη από την έκδοση 6.3.0! Χρησιμοποίηστε την WP_Scripts::get_inline_script_data() or WP_Scripts::get_inline_script_tag() αντ' αυτού. in /home/mos/public_html_stage/wp-includes/functions.php on line 6085

Deprecated: Η συνάρτηση WP_Scripts::print_inline_script είναι παρωχημένη από την έκδοση 6.3.0! Χρησιμοποίηστε την WP_Scripts::get_inline_script_data() or WP_Scripts::get_inline_script_tag() αντ' αυτού. in /home/mos/public_html_stage/wp-includes/functions.php on line 6085

Deprecated: Η συνάρτηση WP_Scripts::print_inline_script είναι παρωχημένη από την έκδοση 6.3.0! Χρησιμοποίηστε την WP_Scripts::get_inline_script_data() or WP_Scripts::get_inline_script_tag() αντ' αυτού. in /home/mos/public_html_stage/wp-includes/functions.php on line 6085

Deprecated: Η συνάρτηση WP_Scripts::print_inline_script είναι παρωχημένη από την έκδοση 6.3.0! Χρησιμοποίηστε την WP_Scripts::get_inline_script_data() or WP_Scripts::get_inline_script_tag() αντ' αυτού. in /home/mos/public_html_stage/wp-includes/functions.php on line 6085

Deprecated: Η συνάρτηση WP_Scripts::print_inline_script είναι παρωχημένη από την έκδοση 6.3.0! Χρησιμοποίηστε την WP_Scripts::get_inline_script_data() or WP_Scripts::get_inline_script_tag() αντ' αυτού. in /home/mos/public_html_stage/wp-includes/functions.php on line 6085

Deprecated: Η συνάρτηση WP_Scripts::print_inline_script είναι παρωχημένη από την έκδοση 6.3.0! Χρησιμοποίηστε την WP_Scripts::get_inline_script_data() or WP_Scripts::get_inline_script_tag() αντ' αυτού. in /home/mos/public_html_stage/wp-includes/functions.php on line 6085

Deprecated: Η συνάρτηση WP_Scripts::print_inline_script είναι παρωχημένη από την έκδοση 6.3.0! Χρησιμοποίηστε την WP_Scripts::get_inline_script_data() or WP_Scripts::get_inline_script_tag() αντ' αυτού. in /home/mos/public_html_stage/wp-includes/functions.php on line 6085

Deprecated: Η συνάρτηση WP_Scripts::print_inline_script είναι παρωχημένη από την έκδοση 6.3.0! Χρησιμοποίηστε την WP_Scripts::get_inline_script_data() or WP_Scripts::get_inline_script_tag() αντ' αυτού. in /home/mos/public_html_stage/wp-includes/functions.php on line 6085

Deprecated: Η συνάρτηση WP_Scripts::print_inline_script είναι παρωχημένη από την έκδοση 6.3.0! Χρησιμοποίηστε την WP_Scripts::get_inline_script_data() or WP_Scripts::get_inline_script_tag() αντ' αυτού. in /home/mos/public_html_stage/wp-includes/functions.php on line 6085

Deprecated: Η συνάρτηση WP_Scripts::print_inline_script είναι παρωχημένη από την έκδοση 6.3.0! Χρησιμοποίηστε την WP_Scripts::get_inline_script_data() or WP_Scripts::get_inline_script_tag() αντ' αυτού. in /home/mos/public_html_stage/wp-includes/functions.php on line 6085

Deprecated: Η συνάρτηση WP_Scripts::print_inline_script είναι παρωχημένη από την έκδοση 6.3.0! Χρησιμοποίηστε την WP_Scripts::get_inline_script_data() or WP_Scripts::get_inline_script_tag() αντ' αυτού. in /home/mos/public_html_stage/wp-includes/functions.php on line 6085

Deprecated: Η συνάρτηση WP_Scripts::print_inline_script είναι παρωχημένη από την έκδοση 6.3.0! Χρησιμοποίηστε την WP_Scripts::get_inline_script_data() or WP_Scripts::get_inline_script_tag() αντ' αυτού. in /home/mos/public_html_stage/wp-includes/functions.php on line 6085

Deprecated: Η συνάρτηση WP_Scripts::print_inline_script είναι παρωχημένη από την έκδοση 6.3.0! Χρησιμοποίηστε την WP_Scripts::get_inline_script_data() or WP_Scripts::get_inline_script_tag() αντ' αυτού. in /home/mos/public_html_stage/wp-includes/functions.php on line 6085

Deprecated: Η συνάρτηση WP_Scripts::print_inline_script είναι παρωχημένη από την έκδοση 6.3.0! Χρησιμοποίηστε την WP_Scripts::get_inline_script_data() or WP_Scripts::get_inline_script_tag() αντ' αυτού. in /home/mos/public_html_stage/wp-includes/functions.php on line 6085

Deprecated: Η συνάρτηση WP_Scripts::print_inline_script είναι παρωχημένη από την έκδοση 6.3.0! Χρησιμοποίηστε την WP_Scripts::get_inline_script_data() or WP_Scripts::get_inline_script_tag() αντ' αυτού. in /home/mos/public_html_stage/wp-includes/functions.php on line 6085

Deprecated: Η συνάρτηση WP_Scripts::print_inline_script είναι παρωχημένη από την έκδοση 6.3.0! Χρησιμοποίηστε την WP_Scripts::get_inline_script_data() or WP_Scripts::get_inline_script_tag() αντ' αυτού. in /home/mos/public_html_stage/wp-includes/functions.php on line 6085

Deprecated: Η συνάρτηση WP_Scripts::print_inline_script είναι παρωχημένη από την έκδοση 6.3.0! Χρησιμοποίηστε την WP_Scripts::get_inline_script_data() or WP_Scripts::get_inline_script_tag() αντ' αυτού. in /home/mos/public_html_stage/wp-includes/functions.php on line 6085

Deprecated: Η συνάρτηση WP_Scripts::print_inline_script είναι παρωχημένη από την έκδοση 6.3.0! Χρησιμοποίηστε την WP_Scripts::get_inline_script_data() or WP_Scripts::get_inline_script_tag() αντ' αυτού. in /home/mos/public_html_stage/wp-includes/functions.php on line 6085

Deprecated: Η συνάρτηση WP_Scripts::print_inline_script είναι παρωχημένη από την έκδοση 6.3.0! Χρησιμοποίηστε την WP_Scripts::get_inline_script_data() or WP_Scripts::get_inline_script_tag() αντ' αυτού. in /home/mos/public_html_stage/wp-includes/functions.php on line 6085

Deprecated: Η συνάρτηση WP_Scripts::print_inline_script είναι παρωχημένη από την έκδοση 6.3.0! Χρησιμοποίηστε την WP_Scripts::get_inline_script_data() or WP_Scripts::get_inline_script_tag() αντ' αυτού. in /home/mos/public_html_stage/wp-includes/functions.php on line 6085

Deprecated: Η συνάρτηση WP_Scripts::print_inline_script είναι παρωχημένη από την έκδοση 6.3.0! Χρησιμοποίηστε την WP_Scripts::get_inline_script_data() or WP_Scripts::get_inline_script_tag() αντ' αυτού. in /home/mos/public_html_stage/wp-includes/functions.php on line 6085

Deprecated: Η συνάρτηση WP_Scripts::print_inline_script είναι παρωχημένη από την έκδοση 6.3.0! Χρησιμοποίηστε την WP_Scripts::get_inline_script_data() or WP_Scripts::get_inline_script_tag() αντ' αυτού. in /home/mos/public_html_stage/wp-includes/functions.php on line 6085

Deprecated: Η συνάρτηση WP_Scripts::print_inline_script είναι παρωχημένη από την έκδοση 6.3.0! Χρησιμοποίηστε την WP_Scripts::get_inline_script_data() or WP_Scripts::get_inline_script_tag() αντ' αυτού. in /home/mos/public_html_stage/wp-includes/functions.php on line 6085

Deprecated: Η συνάρτηση WP_Scripts::print_inline_script είναι παρωχημένη από την έκδοση 6.3.0! Χρησιμοποίηστε την WP_Scripts::get_inline_script_data() or WP_Scripts::get_inline_script_tag() αντ' αυτού. in /home/mos/public_html_stage/wp-includes/functions.php on line 6085

Deprecated: Η συνάρτηση WP_Scripts::print_inline_script είναι παρωχημένη από την έκδοση 6.3.0! Χρησιμοποίηστε την WP_Scripts::get_inline_script_data() or WP_Scripts::get_inline_script_tag() αντ' αυτού. in /home/mos/public_html_stage/wp-includes/functions.php on line 6085

Deprecated: Η συνάρτηση WP_Scripts::print_inline_script είναι παρωχημένη από την έκδοση 6.3.0! Χρησιμοποίηστε την WP_Scripts::get_inline_script_data() or WP_Scripts::get_inline_script_tag() αντ' αυτού. in /home/mos/public_html_stage/wp-includes/functions.php on line 6085

Deprecated: Η συνάρτηση WP_Scripts::print_inline_script είναι παρωχημένη από την έκδοση 6.3.0! Χρησιμοποίηστε την WP_Scripts::get_inline_script_data() or WP_Scripts::get_inline_script_tag() αντ' αυτού. in /home/mos/public_html_stage/wp-includes/functions.php on line 6085

Deprecated: Η συνάρτηση WP_Scripts::print_inline_script είναι παρωχημένη από την έκδοση 6.3.0! Χρησιμοποίηστε την WP_Scripts::get_inline_script_data() or WP_Scripts::get_inline_script_tag() αντ' αυτού. in /home/mos/public_html_stage/wp-includes/functions.php on line 6085

Deprecated: Η συνάρτηση WP_Scripts::print_inline_script είναι παρωχημένη από την έκδοση 6.3.0! Χρησιμοποίηστε την WP_Scripts::get_inline_script_data() or WP_Scripts::get_inline_script_tag() αντ' αυτού. in /home/mos/public_html_stage/wp-includes/functions.php on line 6085

Deprecated: Η συνάρτηση WP_Scripts::print_inline_script είναι παρωχημένη από την έκδοση 6.3.0! Χρησιμοποίηστε την WP_Scripts::get_inline_script_data() or WP_Scripts::get_inline_script_tag() αντ' αυτού. in /home/mos/public_html_stage/wp-includes/functions.php on line 6085

Deprecated: Η συνάρτηση WP_Scripts::print_inline_script είναι παρωχημένη από την έκδοση 6.3.0! Χρησιμοποίηστε την WP_Scripts::get_inline_script_data() or WP_Scripts::get_inline_script_tag() αντ' αυτού. in /home/mos/public_html_stage/wp-includes/functions.php on line 6085

Deprecated: Η συνάρτηση WP_Scripts::print_inline_script είναι παρωχημένη από την έκδοση 6.3.0! Χρησιμοποίηστε την WP_Scripts::get_inline_script_data() or WP_Scripts::get_inline_script_tag() αντ' αυτού. in /home/mos/public_html_stage/wp-includes/functions.php on line 6085

Deprecated: Η συνάρτηση WP_Scripts::print_inline_script είναι παρωχημένη από την έκδοση 6.3.0! Χρησιμοποίηστε την WP_Scripts::get_inline_script_data() or WP_Scripts::get_inline_script_tag() αντ' αυτού. in /home/mos/public_html_stage/wp-includes/functions.php on line 6085

Deprecated: Η συνάρτηση WP_Scripts::print_inline_script είναι παρωχημένη από την έκδοση 6.3.0! Χρησιμοποίηστε την WP_Scripts::get_inline_script_data() or WP_Scripts::get_inline_script_tag() αντ' αυτού. in /home/mos/public_html_stage/wp-includes/functions.php on line 6085

Deprecated: Η συνάρτηση WP_Scripts::print_inline_script είναι παρωχημένη από την έκδοση 6.3.0! Χρησιμοποίηστε την WP_Scripts::get_inline_script_data() or WP_Scripts::get_inline_script_tag() αντ' αυτού. in /home/mos/public_html_stage/wp-includes/functions.php on line 6085

Deprecated: Η συνάρτηση WP_Scripts::print_inline_script είναι παρωχημένη από την έκδοση 6.3.0! Χρησιμοποίηστε την WP_Scripts::get_inline_script_data() or WP_Scripts::get_inline_script_tag() αντ' αυτού. in /home/mos/public_html_stage/wp-includes/functions.php on line 6085

Deprecated: Η συνάρτηση WP_Scripts::print_inline_script είναι παρωχημένη από την έκδοση 6.3.0! Χρησιμοποίηστε την WP_Scripts::get_inline_script_data() or WP_Scripts::get_inline_script_tag() αντ' αυτού. in /home/mos/public_html_stage/wp-includes/functions.php on line 6085

Deprecated: Η συνάρτηση WP_Scripts::print_inline_script είναι παρωχημένη από την έκδοση 6.3.0! Χρησιμοποίηστε την WP_Scripts::get_inline_script_data() or WP_Scripts::get_inline_script_tag() αντ' αυτού. in /home/mos/public_html_stage/wp-includes/functions.php on line 6085

Deprecated: Η συνάρτηση WP_Scripts::print_inline_script είναι παρωχημένη από την έκδοση 6.3.0! Χρησιμοποίηστε την WP_Scripts::get_inline_script_data() or WP_Scripts::get_inline_script_tag() αντ' αυτού. in /home/mos/public_html_stage/wp-includes/functions.php on line 6085

Deprecated: Η συνάρτηση WP_Scripts::print_inline_script είναι παρωχημένη από την έκδοση 6.3.0! Χρησιμοποίηστε την WP_Scripts::get_inline_script_data() or WP_Scripts::get_inline_script_tag() αντ' αυτού. in /home/mos/public_html_stage/wp-includes/functions.php on line 6085

Deprecated: Η συνάρτηση WP_Scripts::print_inline_script είναι παρωχημένη από την έκδοση 6.3.0! Χρησιμοποίηστε την WP_Scripts::get_inline_script_data() or WP_Scripts::get_inline_script_tag() αντ' αυτού. in /home/mos/public_html_stage/wp-includes/functions.php on line 6085

Deprecated: Η συνάρτηση WP_Scripts::print_inline_script είναι παρωχημένη από την έκδοση 6.3.0! Χρησιμοποίηστε την WP_Scripts::get_inline_script_data() or WP_Scripts::get_inline_script_tag() αντ' αυτού. in /home/mos/public_html_stage/wp-includes/functions.php on line 6085

Deprecated: Η συνάρτηση WP_Scripts::print_inline_script είναι παρωχημένη από την έκδοση 6.3.0! Χρησιμοποίηστε την WP_Scripts::get_inline_script_data() or WP_Scripts::get_inline_script_tag() αντ' αυτού. in /home/mos/public_html_stage/wp-includes/functions.php on line 6085

Deprecated: Η συνάρτηση WP_Scripts::print_inline_script είναι παρωχημένη από την έκδοση 6.3.0! Χρησιμοποίηστε την WP_Scripts::get_inline_script_data() or WP_Scripts::get_inline_script_tag() αντ' αυτού. in /home/mos/public_html_stage/wp-includes/functions.php on line 6085

Deprecated: Η συνάρτηση WP_Scripts::print_inline_script είναι παρωχημένη από την έκδοση 6.3.0! Χρησιμοποίηστε την WP_Scripts::get_inline_script_data() or WP_Scripts::get_inline_script_tag() αντ' αυτού. in /home/mos/public_html_stage/wp-includes/functions.php on line 6085

Deprecated: Η συνάρτηση WP_Scripts::print_inline_script είναι παρωχημένη από την έκδοση 6.3.0! Χρησιμοποίηστε την WP_Scripts::get_inline_script_data() or WP_Scripts::get_inline_script_tag() αντ' αυτού. in /home/mos/public_html_stage/wp-includes/functions.php on line 6085

Deprecated: Η συνάρτηση WP_Scripts::print_inline_script είναι παρωχημένη από την έκδοση 6.3.0! Χρησιμοποίηστε την WP_Scripts::get_inline_script_data() or WP_Scripts::get_inline_script_tag() αντ' αυτού. in /home/mos/public_html_stage/wp-includes/functions.php on line 6085

Deprecated: Η συνάρτηση WP_Scripts::print_inline_script είναι παρωχημένη από την έκδοση 6.3.0! Χρησιμοποίηστε την WP_Scripts::get_inline_script_data() or WP_Scripts::get_inline_script_tag() αντ' αυτού. in /home/mos/public_html_stage/wp-includes/functions.php on line 6085

Deprecated: Η συνάρτηση WP_Scripts::print_inline_script είναι παρωχημένη από την έκδοση 6.3.0! Χρησιμοποίηστε την WP_Scripts::get_inline_script_data() or WP_Scripts::get_inline_script_tag() αντ' αυτού. in /home/mos/public_html_stage/wp-includes/functions.php on line 6085

Deprecated: Η συνάρτηση WP_Scripts::print_inline_script είναι παρωχημένη από την έκδοση 6.3.0! Χρησιμοποίηστε την WP_Scripts::get_inline_script_data() or WP_Scripts::get_inline_script_tag() αντ' αυτού. in /home/mos/public_html_stage/wp-includes/functions.php on line 6085

Deprecated: Η συνάρτηση WP_Scripts::print_inline_script είναι παρωχημένη από την έκδοση 6.3.0! Χρησιμοποίηστε την WP_Scripts::get_inline_script_data() or WP_Scripts::get_inline_script_tag() αντ' αυτού. in /home/mos/public_html_stage/wp-includes/functions.php on line 6085

Deprecated: Η συνάρτηση WP_Scripts::print_inline_script είναι παρωχημένη από την έκδοση 6.3.0! Χρησιμοποίηστε την WP_Scripts::get_inline_script_data() or WP_Scripts::get_inline_script_tag() αντ' αυτού. in /home/mos/public_html_stage/wp-includes/functions.php on line 6085

Deprecated: Η συνάρτηση WP_Scripts::print_inline_script είναι παρωχημένη από την έκδοση 6.3.0! Χρησιμοποίηστε την WP_Scripts::get_inline_script_data() or WP_Scripts::get_inline_script_tag() αντ' αυτού. in /home/mos/public_html_stage/wp-includes/functions.php on line 6085

Deprecated: Η συνάρτηση WP_Scripts::print_inline_script είναι παρωχημένη από την έκδοση 6.3.0! Χρησιμοποίηστε την WP_Scripts::get_inline_script_data() or WP_Scripts::get_inline_script_tag() αντ' αυτού. in /home/mos/public_html_stage/wp-includes/functions.php on line 6085

Deprecated: Η συνάρτηση WP_Scripts::print_inline_script είναι παρωχημένη από την έκδοση 6.3.0! Χρησιμοποίηστε την WP_Scripts::get_inline_script_data() or WP_Scripts::get_inline_script_tag() αντ' αυτού. in /home/mos/public_html_stage/wp-includes/functions.php on line 6085

Deprecated: Η συνάρτηση WP_Scripts::print_inline_script είναι παρωχημένη από την έκδοση 6.3.0! Χρησιμοποίηστε την WP_Scripts::get_inline_script_data() or WP_Scripts::get_inline_script_tag() αντ' αυτού. in /home/mos/public_html_stage/wp-includes/functions.php on line 6085

Deprecated: Η συνάρτηση WP_Scripts::print_inline_script είναι παρωχημένη από την έκδοση 6.3.0! Χρησιμοποίηστε την WP_Scripts::get_inline_script_data() or WP_Scripts::get_inline_script_tag() αντ' αυτού. in /home/mos/public_html_stage/wp-includes/functions.php on line 6085

Deprecated: Η συνάρτηση WP_Scripts::print_inline_script είναι παρωχημένη από την έκδοση 6.3.0! Χρησιμοποίηστε την WP_Scripts::get_inline_script_data() or WP_Scripts::get_inline_script_tag() αντ' αυτού. in /home/mos/public_html_stage/wp-includes/functions.php on line 6085

Deprecated: Η συνάρτηση WP_Scripts::print_inline_script είναι παρωχημένη από την έκδοση 6.3.0! Χρησιμοποίηστε την WP_Scripts::get_inline_script_data() or WP_Scripts::get_inline_script_tag() αντ' αυτού. in /home/mos/public_html_stage/wp-includes/functions.php on line 6085

Deprecated: Η συνάρτηση WP_Scripts::print_inline_script είναι παρωχημένη από την έκδοση 6.3.0! Χρησιμοποίηστε την WP_Scripts::get_inline_script_data() or WP_Scripts::get_inline_script_tag() αντ' αυτού. in /home/mos/public_html_stage/wp-includes/functions.php on line 6085

Deprecated: Η συνάρτηση WP_Scripts::print_inline_script είναι παρωχημένη από την έκδοση 6.3.0! Χρησιμοποίηστε την WP_Scripts::get_inline_script_data() or WP_Scripts::get_inline_script_tag() αντ' αυτού. in /home/mos/public_html_stage/wp-includes/functions.php on line 6085

Deprecated: Η συνάρτηση WP_Scripts::print_inline_script είναι παρωχημένη από την έκδοση 6.3.0! Χρησιμοποίηστε την WP_Scripts::get_inline_script_data() or WP_Scripts::get_inline_script_tag() αντ' αυτού. in /home/mos/public_html_stage/wp-includes/functions.php on line 6085

Deprecated: Η συνάρτηση WP_Scripts::print_inline_script είναι παρωχημένη από την έκδοση 6.3.0! Χρησιμοποίηστε την WP_Scripts::get_inline_script_data() or WP_Scripts::get_inline_script_tag() αντ' αυτού. in /home/mos/public_html_stage/wp-includes/functions.php on line 6085

Deprecated: Η συνάρτηση WP_Scripts::print_inline_script είναι παρωχημένη από την έκδοση 6.3.0! Χρησιμοποίηστε την WP_Scripts::get_inline_script_data() or WP_Scripts::get_inline_script_tag() αντ' αυτού. in /home/mos/public_html_stage/wp-includes/functions.php on line 6085

Deprecated: Η συνάρτηση WP_Scripts::print_inline_script είναι παρωχημένη από την έκδοση 6.3.0! Χρησιμοποίηστε την WP_Scripts::get_inline_script_data() or WP_Scripts::get_inline_script_tag() αντ' αυτού. in /home/mos/public_html_stage/wp-includes/functions.php on line 6085

Deprecated: Η συνάρτηση WP_Scripts::print_inline_script είναι παρωχημένη από την έκδοση 6.3.0! Χρησιμοποίηστε την WP_Scripts::get_inline_script_data() or WP_Scripts::get_inline_script_tag() αντ' αυτού. in /home/mos/public_html_stage/wp-includes/functions.php on line 6085

Deprecated: Η συνάρτηση WP_Scripts::print_inline_script είναι παρωχημένη από την έκδοση 6.3.0! Χρησιμοποίηστε την WP_Scripts::get_inline_script_data() or WP_Scripts::get_inline_script_tag() αντ' αυτού. in /home/mos/public_html_stage/wp-includes/functions.php on line 6085

Deprecated: Η συνάρτηση WP_Scripts::print_inline_script είναι παρωχημένη από την έκδοση 6.3.0! Χρησιμοποίηστε την WP_Scripts::get_inline_script_data() or WP_Scripts::get_inline_script_tag() αντ' αυτού. in /home/mos/public_html_stage/wp-includes/functions.php on line 6085

Deprecated: Η συνάρτηση WP_Scripts::print_inline_script είναι παρωχημένη από την έκδοση 6.3.0! Χρησιμοποίηστε την WP_Scripts::get_inline_script_data() or WP_Scripts::get_inline_script_tag() αντ' αυτού. in /home/mos/public_html_stage/wp-includes/functions.php on line 6085

Deprecated: Η συνάρτηση WP_Scripts::print_inline_script είναι παρωχημένη από την έκδοση 6.3.0! Χρησιμοποίηστε την WP_Scripts::get_inline_script_data() or WP_Scripts::get_inline_script_tag() αντ' αυτού. in /home/mos/public_html_stage/wp-includes/functions.php on line 6085

Deprecated: Η συνάρτηση WP_Scripts::print_inline_script είναι παρωχημένη από την έκδοση 6.3.0! Χρησιμοποίηστε την WP_Scripts::get_inline_script_data() or WP_Scripts::get_inline_script_tag() αντ' αυτού. in /home/mos/public_html_stage/wp-includes/functions.php on line 6085

Deprecated: Η συνάρτηση WP_Scripts::print_inline_script είναι παρωχημένη από την έκδοση 6.3.0! Χρησιμοποίηστε την WP_Scripts::get_inline_script_data() or WP_Scripts::get_inline_script_tag() αντ' αυτού. in /home/mos/public_html_stage/wp-includes/functions.php on line 6085

Deprecated: Η συνάρτηση WP_Scripts::print_inline_script είναι παρωχημένη από την έκδοση 6.3.0! Χρησιμοποίηστε την WP_Scripts::get_inline_script_data() or WP_Scripts::get_inline_script_tag() αντ' αυτού. in /home/mos/public_html_stage/wp-includes/functions.php on line 6085

Deprecated: Η συνάρτηση WP_Scripts::print_inline_script είναι παρωχημένη από την έκδοση 6.3.0! Χρησιμοποίηστε την WP_Scripts::get_inline_script_data() or WP_Scripts::get_inline_script_tag() αντ' αυτού. in /home/mos/public_html_stage/wp-includes/functions.php on line 6085

Deprecated: Η συνάρτηση WP_Scripts::print_inline_script είναι παρωχημένη από την έκδοση 6.3.0! Χρησιμοποίηστε την WP_Scripts::get_inline_script_data() or WP_Scripts::get_inline_script_tag() αντ' αυτού. in /home/mos/public_html_stage/wp-includes/functions.php on line 6085

Deprecated: Η συνάρτηση WP_Scripts::print_inline_script είναι παρωχημένη από την έκδοση 6.3.0! Χρησιμοποίηστε την WP_Scripts::get_inline_script_data() or WP_Scripts::get_inline_script_tag() αντ' αυτού. in /home/mos/public_html_stage/wp-includes/functions.php on line 6085

Deprecated: Η συνάρτηση WP_Scripts::print_inline_script είναι παρωχημένη από την έκδοση 6.3.0! Χρησιμοποίηστε την WP_Scripts::get_inline_script_data() or WP_Scripts::get_inline_script_tag() αντ' αυτού. in /home/mos/public_html_stage/wp-includes/functions.php on line 6085

Deprecated: Η συνάρτηση WP_Scripts::print_inline_script είναι παρωχημένη από την έκδοση 6.3.0! Χρησιμοποίηστε την WP_Scripts::get_inline_script_data() or WP_Scripts::get_inline_script_tag() αντ' αυτού. in /home/mos/public_html_stage/wp-includes/functions.php on line 6085

Deprecated: Η συνάρτηση WP_Scripts::print_inline_script είναι παρωχημένη από την έκδοση 6.3.0! Χρησιμοποίηστε την WP_Scripts::get_inline_script_data() or WP_Scripts::get_inline_script_tag() αντ' αυτού. in /home/mos/public_html_stage/wp-includes/functions.php on line 6085

Deprecated: Η συνάρτηση WP_Scripts::print_inline_script είναι παρωχημένη από την έκδοση 6.3.0! Χρησιμοποίηστε την WP_Scripts::get_inline_script_data() or WP_Scripts::get_inline_script_tag() αντ' αυτού. in /home/mos/public_html_stage/wp-includes/functions.php on line 6085