Notice: Undefined index: price_id in /home/mos/public_html_stage/wp-content/plugins/feeds-for-youtube/vendor/smashballoon/framework/Packages/License_Tier/License_Tier.php on line 176

Notice: Undefined index: price_id in /home/mos/public_html_stage/wp-content/plugins/feeds-for-youtube/vendor/smashballoon/framework/Packages/License_Tier/License_Tier.php on line 176
Η Κρυφή Δύναμη που Ασκεί ο Κοινωνικός Περίγυρος - Men of Style
0

Καλάθι

0
Subtotal: 0,00 

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Επιρροή: Η Κρυφή Δύναμη που μας Ασκεί ο Κοινωνικός Περίγυρος

Έχεις αναλογιστεί ποτέ πόση δύναμη ασκεί στη ζωή σου ο κοινωνικός σου περίγυρος σου;

Ο τρόπος που ζεις, ο τρόπος που διασκεδάζεις, ο τρόπος που επικοινωνείς, ο τρόπος που παίρνεις αποφάσεις, ο τρόπος που επιλέγεις σε τι να δείξεις ενδιαφέρον και σε τι όχι είναι απόλυτα επηρεασμένος από τον κοινωνικό περίγυρό σου.

Η οικογένεια, η σχολή, οι φίλοι, οι σχέσεις, η εργασία, το χόμπι, η γυμναστική είναι μερικοί από τους τομείς που είτε ηθελημένα είτε άθελά τους ασκούν πολύ μεγάλη επιρροή στη ζωή σου.

Και το χειρότερο μ’ αυτή την επιρροή είναι ότι, συνήθως, είναι «αθόρυβη». Δε γίνεται αντιληπτή αυτόματα, αλλά την κατανοείς μόνο, όταν αρχίζεις να βλέπεις τα αποτελέσματα που επιφέρει στη ζωή σου.

Παραδείγματα Επιρροής:

  • Αν συναναστρέφεσαι με άτομα που σπαταλούν όλα τα χρήματα του μισθού τους, τότε οι πιθανότητες είναι τεράστιες να σπαταλάς κι εσύ όλα τα χρήματα του μισθού σου.
  • Αν συναναστρέφεσαι με άτομα που δεν διαβάζουν βιβλία, τότε οι πιθανότητες είναι τεράστιες να μη διαβάζεις ούτε εσύ βιβλία.
  • Αν συναναστρέφεσαι με άτομα που προτιμούν να παρακολουθούν αθλητικά δρώμενα αντί να γυμνάζονται οι ίδιοι, τότε οι πιθανότητες είναι τεράστιες για να μη γυμνάζεσαι ούτε εσύ.

Why Socializing is Imperative for College Success

Ο Κοινωνικός Περίγυρος Είναι πιο Σημαντικός από όσο Νομίζεις

Σίγουρα, έχεις ακούσει την έκφραση:

Είσαι ο μέσος όρος των πέντε ατόμων που συναναστρέφεσαι καθημερινά

Μελέτες έχουν δείξει ότι αυτοί που επηρεάζουν περισσότερο τη νοοτροπία μας, τις συνήθειές και τις επιλογές μας είναι αυτά τα λίγα άτομα με τα οποία περνάμε καθημερινά πολλές ώρες.

Με δεδομένο αυτό, αν πέντε άτομα από την παρέα σου καπνίζουν, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να γίνεις ο έκτος. Αν πέντε άτομα από την παρέα σου τζογάρουν, τότε πιθανότατα και πάλι να είσαι ο έκτος. Τέλος, αν πέντε άτομα της παρέας σου βρίσκονται σε σχέση, οι πιθανότητες λένε ότι δε θα θελήσεις να μείνεις single για πολύ ακόμα.

Πολλές φορές συμβαίνει τα άτομα που έχουμε στο κοντινό περιβάλλον μας να μας εξωθούν από την πορεία που θα θέλαμε να έχουμε στη ζωή μας. Έστω και για λίγο κάθε φορά, ώσπου μετά από μερικά χρόνια ερχόμαστε αντιμέτωποι με το ερώτημα: «Πως στο καλό βρέθηκα σ’ αυτό το σημείο;»

Μπορεί να τύχει άνθρωποι του στενού κύκλου σου να σαμποτάρουν ή να μη στηρίξουν μια απόφαση-επιλογή σου. Μπορεί να συμβεί η οικογένειά σου να σε αποτρέψει από το να πάρεις ένα μεγάλο ρίσκο. Μπορεί κάποιοι φίλοι σου να μη βλέπουν με «καλό» μάτι μια αλλαγή που επιχειρείς και να προσπαθούν σε περιορίσουν στην παλιά ζωή σου. Μπορεί, ακόμα, η σχέση σου να σε αποθαρρύνει από το να δοκιμάσεις μια καινούρια δραστηριότητα.

Αντιλαμβάνεσαι, ότι τα προρρηθέντα αποτελούν χαρακτηριστικά παραδείγματα Μη- Υποστηρικτικού περιβάλλοντος.

Αυτό που χρειάζεσαι στη ζωή σου είναι ένα πλήρως Υποστηρικτικό περιβάλλον. Και υπεύθυνος για τη δημιουργία του είσαι αποκλειστικά ΕΣΥ.

Αν θέλουμε να ζήσουμε μια ζωή, όπως την έχουμε ονειρευτεί και σχεδιάσει, θα πρέπει να λάβουμε σοβαρά υπόψη αυτή τη «λεπτή και «αθόρυβη» επιρροή που συντροφεύει τις επιλογές μας.

Δες εδώ πως μας επηρεάζουν άνθρωποι που είναι τοξικοί:

YouTube player

Πώς Διαλέγουμε τον Κοινωνικό μας Περίγυρο;

Σε αυτό το στάδιο θα μας βοηθήσουν τρεις συγκεκριμένες ερωτήσεις που θα ξεδιαλύνουν το τοπίο αναφορικά με τα άτομα που μας περιβάλλον και την αξία που προσφέρουν στη ζωή μας:

 

#1 . Με ποια άτομα περνάω τις πιο πολλές ώρες της ημέρας;

Αρχικά, κάνε μια μικρή λίστα με τα άτομα που συναναστρέφεσαι συχνότερα. Οικογένεια, σχέσεις, εργασία, φίλοι.

Θα χρειαστεί να καταγράψεις οποιονδήποτε βρίσκεται σε ικανή θέση να σε επηρεάσει είτε αρνητικά είτε θετικά, ακόμα και χωρίς απαραίτητα να το θέλει κι έπειτα να περάσεις στην επόμενη ερώτηση.

#2 . Τι κάνουν σε μένα; (Ποια είναι η σχέση μας;)

Τι προσφέρουν σε μένα; Τι παίρνουν από μένα; Τι με βάζουν να κάνω; Τι με κάνουν να σκέφτομαι; Τι ακούω από αυτούς; Τι μου μαθαίνουν; Προς τα πού με πάνε; Πως μου συμπεριφέρονται; Πως με κάνουν να μιλάω; Πως με κάνουν να αισθάνομαι;

Σε αυτό το στάδιο βλέπεις με ποιο τρόπο αυτά τα άτομα έχουν παρουσία στη ζωή σου και αντίστοιχα, με ποιον τρόπο προκαλούν αντίκτυπο στην καθημερινότητά σου.

Ίσως, κάποια άτομα να ακούν θετική επιρροή σε σένα. Ίσως, πάλι και όχι. Ωστόσο, δεν είναι κακό να κάνεις μια επανεξέταση των ανθρώπων που σε περιστοιχίζουν και να βρεις με ποιο τρόπο επιδρούν στη ζωή σου.

#3 . Συμφωνώ με αυτό που συμβαίνει;

Το τρίτο και τελευταίο στάδιο απαιτεί από σένα να περάσεις από την έρευνα στην αξιολόγηση. Αυστηρή κι όσο το δυνατόν αντικειμενική αξιολόγηση.

Πλέον έχεις αναγνωρίσει τα πρόσωπα που μπορούν να σε επηρεάσουν, καθώς και τον τρόπο με τον οποίο γίνεται αυτό.

Τώρα πρέπει ν’ αναλογιστείς κατά πόσο βοηθάει η συμπεριφορά, ο τρόπος σκέψης, η ομιλία, οι απόψεις και οι συνήθειες όλων αυτών των ανθρώπων για να πετύχεις όλα όσα επιθυμείς σ’ αυτή τη ζωή.

Ενισχύουν τα όνειρά σου ή τα χαντακώνουν;

Συμφωνείς με όσα σου λένε; Σε υποστηρίζουν ως προσωπικότητα ή σε υποβαθμίζουν;

Και το κυριότερο, ο κοινωνικός σου περίγυρος, τι σου προφέρει; Τι αποκομίζεις από αυτόν; Θετικές ή αρνητικές εντυπώσεις;

Γιατί αμφότερες μπορούν να προκαλέσουν σπουδαίο αντίκτυπο στη ζωή σου, αλλά μόνο μια θα σε οδηγήσει προς την κατεύθυνση που επιθυμείς να πας.

 

Όταν οι λάθος άνθρωποι αποχωρήσουν από τη ζωή σου, τότε ξεκινούν να συμβαίνουν τα πιο σωστά πράγματα.

 

Όσο πιο ειλικρινά απαντήσεις στις παραπάνω ερωτήσεις, τόση περισσότερη γνώση θ’ αποκτήσεις για τη συνέχεια.

Θα εξορθολογήσεις ποιοι άνθρωποι παίζουν μεγάλο ρόλο στη ζωή σου και ποιοι είναι αυτοί που θα χρειαστεί να περιορίσεις τις επαφές μαζί τους.

Τι μπορείς να κάνεις για να αποτρέψεις τον αρνητισμό και να επιτρέψεις να εισέλθει περισσότερη ποιότητα στη ζωή σου;

Αρχικά, δες αυτό το βίντεο

 

Άλλαξε τον Κοινωνικό σου Περίγυρο. Άλλαξε την Ζωή σου

Ο Κοινωνικός περίγυρος παίρνει χρόνια για να χτιστεί. Και μια αλλαγή μπορεί να είναι δύσκολη. Όμως όταν πραγματικά θέλεις να αλλάξεις και να διώξεις τον αρνητισμό, υπάρχουν βήματα που μπορείς να ακολουθήσεις.

chibird — Learning to love yourself is hard, but here's a...

#1 . Απο – σύνδεση από τον παλιό κύκλο σου

Ναι, θα υπάρξουν άνθρωποι από τους οποίους θα πρέπει να απομακρυνθείς.

Όχι, δεν θα είναι το πιο εύκολο πράγμα που θα κληθείς ποτέ να εφαρμόσεις, αλλά, ,αποτελεί ένα αναγκαίο και συνειδητό βήμα που απαιτείται να κάνεις, ώστε να καταφέρεις να υπάρξει αρμονία μεταξύ του εξωτερικού περιβάλλοντός σου και των στόχων που έχεις θέσει.

Είναι η βαρυσήμαντη απόφαση που χρειάζεται να πάρεις, για να μην αφήσεις την αρνητική επιρροή να εξουσιάσει τη ζωή σου.

#2 . Περιορισμένη σύνδεση με τον παλιό κύκλο σου

Συχνά, συμβαίνει να σπαταλάμε πολύ ουσιαστικό χρόνο σε άσκοπες συναντήσεις και ανούσια πράγματα.

Ένας τρίωρος καφές με άτομα που είδες χτες και θα δεις επίσης αύριο, όπου συζητάς τα ίδια θέματα που συζητήσατε χθες και πιθανότατα θα συζητήσετε και αύριο, καταλαβαίνεις ότι δεν σου προσφέρει την αξία που εσύ προσδίδεις με το χρόνο που αφιερώνεις. Πόσο μάλλον, όταν μετά τον πρώτο καφέ, ακολουθεί και δεύτερος με άλλη παρέα, μα ίδια σε διάρκεια και ποιότητα.

Αυτή η κατάσταση δεν σε  οδηγεί σε νέα «μονοπάτια». Δεν σε εξελίσσει. Κι αν πρέπει κάτι να ακολουθείς, είναι το εξής:

Μην ξοδεύεις ουσιαστικό χρόνο σε ανούσιες καταστάσεις.

Αντιθέτως, μπορείς ν’ αφιερώνεις λίγο χρόνο σε ασήμαντα πράγματα και ουσιαστικό χρόνο σε ουσιαστικά πράγματα.

Άρα, αν ξέρεις ότι με κάποια άτομα περνάς πολύ καλά, αλλά ταυτόχρονα ότι δεν θες να βρίσκεσαι μαζί τους κάθε μέρα γιατί οι στόχοι και η φιλοσοφία σας δε συμβαδίζουν, μια καλή λύση μπορεί να είναι να περιορίσεις συνειδητά τη σύνδεση κι όχι να την εξαλείψεις εντελώς. Σώσε τον πολύτιμο χρόνο σου.

#3 . Διευρυμένη σύνδεση με νέο κύκλο

Απλούστερα, αυτό σημαίνει να αφιερώνεις περισσότερο χρόνο με τους σωστούς ανθρώπους.

Ανθρώπους με προσωπικότητα, ουσία και κουλτούρα. Ανθρώπους με όραμα, αξίες και ιδανικά. Ανθρώπους που αντιλαμβάνονται τη σημασία της νοοτροπίας, της πειθαρχίας και των στόχων. Ανθρώπους που έχουν πετύχει πράγματα που θέλεις να πετύχεις. Ανθρώπους που βρίσκονται στο επίπεδο που θέλεις να φτάσεις.

Άλλωστε όπως ο κοινωνικός σου περίγυρος μπορεί να σου δημιουργήσει προβλήματα, ο κοινωνικός σου περίγυρος μπορεί και να εκτοξεύσει.

Κατ’ αντιστοιχία με τα παραδείγματα που χρησιμοποιήσαμε στην αρχή, η ίδια διαδικασία ισχύει και προς τη θετική επιρροή: αν πέντε άτομα του κύκλου σου είναι επιτυχημένα, τότε οι πιθανότητες να είσαι ο έκτος που θα πετύχεις είναι εξαιρετικές. Αν πέντε άτομα του κύκλου σου έχουν δημιουργήσει ένα ασφαλές και υγιές οικονομικό περιβάλλον, τότε οι πιθανότητες να δημιουργήσεις κι εσύ το ίδιο είναι προφανείς. Αν πέντε άτομα του κύκλου σου φροντίζουν τη διατροφή και τη γυμναστική τους, τότε οι πιθανότητες είναι και πάλι υπέρ σου.

Οπότε, πριν κλείσουμε θυμήσου:

Μια έξυπνη ερώτηση που πρέπει πλέον να κάνεις στον εαυτό σου είναι

«Με ποιον μπορώ να περάσω ποιοτικό χρόνο, ώστε να έχει θετική επίδραση στη ζωή μου;»

Τα αποτελέσματα αυτής της ερώτησης θα σε οδηγήσουν εκεί ακριβώς που επιθυμείς.

Μπορείς να ξεκινήσεις από εδώ

 

 

 

Σχετικά άρθρα

Scroll to Top

Deprecated: Η συνάρτηση WP_Scripts::print_inline_script είναι παρωχημένη από την έκδοση 6.3.0! Χρησιμοποίηστε την WP_Scripts::get_inline_script_data() or WP_Scripts::get_inline_script_tag() αντ' αυτού. in /home/mos/public_html_stage/wp-includes/functions.php on line 6085

Deprecated: Η συνάρτηση WP_Scripts::print_inline_script είναι παρωχημένη από την έκδοση 6.3.0! Χρησιμοποίηστε την WP_Scripts::get_inline_script_data() or WP_Scripts::get_inline_script_tag() αντ' αυτού. in /home/mos/public_html_stage/wp-includes/functions.php on line 6085

Deprecated: Η συνάρτηση WP_Scripts::print_inline_script είναι παρωχημένη από την έκδοση 6.3.0! Χρησιμοποίηστε την WP_Scripts::get_inline_script_data() or WP_Scripts::get_inline_script_tag() αντ' αυτού. in /home/mos/public_html_stage/wp-includes/functions.php on line 6085

Deprecated: Η συνάρτηση WP_Scripts::print_inline_script είναι παρωχημένη από την έκδοση 6.3.0! Χρησιμοποίηστε την WP_Scripts::get_inline_script_data() or WP_Scripts::get_inline_script_tag() αντ' αυτού. in /home/mos/public_html_stage/wp-includes/functions.php on line 6085

Deprecated: Η συνάρτηση WP_Scripts::print_inline_script είναι παρωχημένη από την έκδοση 6.3.0! Χρησιμοποίηστε την WP_Scripts::get_inline_script_data() or WP_Scripts::get_inline_script_tag() αντ' αυτού. in /home/mos/public_html_stage/wp-includes/functions.php on line 6085

Deprecated: Η συνάρτηση WP_Scripts::print_inline_script είναι παρωχημένη από την έκδοση 6.3.0! Χρησιμοποίηστε την WP_Scripts::get_inline_script_data() or WP_Scripts::get_inline_script_tag() αντ' αυτού. in /home/mos/public_html_stage/wp-includes/functions.php on line 6085

Deprecated: Η συνάρτηση WP_Scripts::print_inline_script είναι παρωχημένη από την έκδοση 6.3.0! Χρησιμοποίηστε την WP_Scripts::get_inline_script_data() or WP_Scripts::get_inline_script_tag() αντ' αυτού. in /home/mos/public_html_stage/wp-includes/functions.php on line 6085

Deprecated: Η συνάρτηση WP_Scripts::print_inline_script είναι παρωχημένη από την έκδοση 6.3.0! Χρησιμοποίηστε την WP_Scripts::get_inline_script_data() or WP_Scripts::get_inline_script_tag() αντ' αυτού. in /home/mos/public_html_stage/wp-includes/functions.php on line 6085

Deprecated: Η συνάρτηση WP_Scripts::print_inline_script είναι παρωχημένη από την έκδοση 6.3.0! Χρησιμοποίηστε την WP_Scripts::get_inline_script_data() or WP_Scripts::get_inline_script_tag() αντ' αυτού. in /home/mos/public_html_stage/wp-includes/functions.php on line 6085

Deprecated: Η συνάρτηση WP_Scripts::print_inline_script είναι παρωχημένη από την έκδοση 6.3.0! Χρησιμοποίηστε την WP_Scripts::get_inline_script_data() or WP_Scripts::get_inline_script_tag() αντ' αυτού. in /home/mos/public_html_stage/wp-includes/functions.php on line 6085

Deprecated: Η συνάρτηση WP_Scripts::print_inline_script είναι παρωχημένη από την έκδοση 6.3.0! Χρησιμοποίηστε την WP_Scripts::get_inline_script_data() or WP_Scripts::get_inline_script_tag() αντ' αυτού. in /home/mos/public_html_stage/wp-includes/functions.php on line 6085

Deprecated: Η συνάρτηση WP_Scripts::print_inline_script είναι παρωχημένη από την έκδοση 6.3.0! Χρησιμοποίηστε την WP_Scripts::get_inline_script_data() or WP_Scripts::get_inline_script_tag() αντ' αυτού. in /home/mos/public_html_stage/wp-includes/functions.php on line 6085

Deprecated: Η συνάρτηση WP_Scripts::print_inline_script είναι παρωχημένη από την έκδοση 6.3.0! Χρησιμοποίηστε την WP_Scripts::get_inline_script_data() or WP_Scripts::get_inline_script_tag() αντ' αυτού. in /home/mos/public_html_stage/wp-includes/functions.php on line 6085

Deprecated: Η συνάρτηση WP_Scripts::print_inline_script είναι παρωχημένη από την έκδοση 6.3.0! Χρησιμοποίηστε την WP_Scripts::get_inline_script_data() or WP_Scripts::get_inline_script_tag() αντ' αυτού. in /home/mos/public_html_stage/wp-includes/functions.php on line 6085

Deprecated: Η συνάρτηση WP_Scripts::print_inline_script είναι παρωχημένη από την έκδοση 6.3.0! Χρησιμοποίηστε την WP_Scripts::get_inline_script_data() or WP_Scripts::get_inline_script_tag() αντ' αυτού. in /home/mos/public_html_stage/wp-includes/functions.php on line 6085

Deprecated: Η συνάρτηση WP_Scripts::print_inline_script είναι παρωχημένη από την έκδοση 6.3.0! Χρησιμοποίηστε την WP_Scripts::get_inline_script_data() or WP_Scripts::get_inline_script_tag() αντ' αυτού. in /home/mos/public_html_stage/wp-includes/functions.php on line 6085

Deprecated: Η συνάρτηση WP_Scripts::print_inline_script είναι παρωχημένη από την έκδοση 6.3.0! Χρησιμοποίηστε την WP_Scripts::get_inline_script_data() or WP_Scripts::get_inline_script_tag() αντ' αυτού. in /home/mos/public_html_stage/wp-includes/functions.php on line 6085

Deprecated: Η συνάρτηση WP_Scripts::print_inline_script είναι παρωχημένη από την έκδοση 6.3.0! Χρησιμοποίηστε την WP_Scripts::get_inline_script_data() or WP_Scripts::get_inline_script_tag() αντ' αυτού. in /home/mos/public_html_stage/wp-includes/functions.php on line 6085

Deprecated: Η συνάρτηση WP_Scripts::print_inline_script είναι παρωχημένη από την έκδοση 6.3.0! Χρησιμοποίηστε την WP_Scripts::get_inline_script_data() or WP_Scripts::get_inline_script_tag() αντ' αυτού. in /home/mos/public_html_stage/wp-includes/functions.php on line 6085

Deprecated: Η συνάρτηση WP_Scripts::print_inline_script είναι παρωχημένη από την έκδοση 6.3.0! Χρησιμοποίηστε την WP_Scripts::get_inline_script_data() or WP_Scripts::get_inline_script_tag() αντ' αυτού. in /home/mos/public_html_stage/wp-includes/functions.php on line 6085

Deprecated: Η συνάρτηση WP_Scripts::print_inline_script είναι παρωχημένη από την έκδοση 6.3.0! Χρησιμοποίηστε την WP_Scripts::get_inline_script_data() or WP_Scripts::get_inline_script_tag() αντ' αυτού. in /home/mos/public_html_stage/wp-includes/functions.php on line 6085

Deprecated: Η συνάρτηση WP_Scripts::print_inline_script είναι παρωχημένη από την έκδοση 6.3.0! Χρησιμοποίηστε την WP_Scripts::get_inline_script_data() or WP_Scripts::get_inline_script_tag() αντ' αυτού. in /home/mos/public_html_stage/wp-includes/functions.php on line 6085

Deprecated: Η συνάρτηση WP_Scripts::print_inline_script είναι παρωχημένη από την έκδοση 6.3.0! Χρησιμοποίηστε την WP_Scripts::get_inline_script_data() or WP_Scripts::get_inline_script_tag() αντ' αυτού. in /home/mos/public_html_stage/wp-includes/functions.php on line 6085

Deprecated: Η συνάρτηση WP_Scripts::print_inline_script είναι παρωχημένη από την έκδοση 6.3.0! Χρησιμοποίηστε την WP_Scripts::get_inline_script_data() or WP_Scripts::get_inline_script_tag() αντ' αυτού. in /home/mos/public_html_stage/wp-includes/functions.php on line 6085

Deprecated: Η συνάρτηση WP_Scripts::print_inline_script είναι παρωχημένη από την έκδοση 6.3.0! Χρησιμοποίηστε την WP_Scripts::get_inline_script_data() or WP_Scripts::get_inline_script_tag() αντ' αυτού. in /home/mos/public_html_stage/wp-includes/functions.php on line 6085

Deprecated: Η συνάρτηση WP_Scripts::print_inline_script είναι παρωχημένη από την έκδοση 6.3.0! Χρησιμοποίηστε την WP_Scripts::get_inline_script_data() or WP_Scripts::get_inline_script_tag() αντ' αυτού. in /home/mos/public_html_stage/wp-includes/functions.php on line 6085

Deprecated: Η συνάρτηση WP_Scripts::print_inline_script είναι παρωχημένη από την έκδοση 6.3.0! Χρησιμοποίηστε την WP_Scripts::get_inline_script_data() or WP_Scripts::get_inline_script_tag() αντ' αυτού. in /home/mos/public_html_stage/wp-includes/functions.php on line 6085

Deprecated: Η συνάρτηση WP_Scripts::print_inline_script είναι παρωχημένη από την έκδοση 6.3.0! Χρησιμοποίηστε την WP_Scripts::get_inline_script_data() or WP_Scripts::get_inline_script_tag() αντ' αυτού. in /home/mos/public_html_stage/wp-includes/functions.php on line 6085

Deprecated: Η συνάρτηση WP_Scripts::print_inline_script είναι παρωχημένη από την έκδοση 6.3.0! Χρησιμοποίηστε την WP_Scripts::get_inline_script_data() or WP_Scripts::get_inline_script_tag() αντ' αυτού. in /home/mos/public_html_stage/wp-includes/functions.php on line 6085

Deprecated: Η συνάρτηση WP_Scripts::print_inline_script είναι παρωχημένη από την έκδοση 6.3.0! Χρησιμοποίηστε την WP_Scripts::get_inline_script_data() or WP_Scripts::get_inline_script_tag() αντ' αυτού. in /home/mos/public_html_stage/wp-includes/functions.php on line 6085

Deprecated: Η συνάρτηση WP_Scripts::print_inline_script είναι παρωχημένη από την έκδοση 6.3.0! Χρησιμοποίηστε την WP_Scripts::get_inline_script_data() or WP_Scripts::get_inline_script_tag() αντ' αυτού. in /home/mos/public_html_stage/wp-includes/functions.php on line 6085

Deprecated: Η συνάρτηση WP_Scripts::print_inline_script είναι παρωχημένη από την έκδοση 6.3.0! Χρησιμοποίηστε την WP_Scripts::get_inline_script_data() or WP_Scripts::get_inline_script_tag() αντ' αυτού. in /home/mos/public_html_stage/wp-includes/functions.php on line 6085

Deprecated: Η συνάρτηση WP_Scripts::print_inline_script είναι παρωχημένη από την έκδοση 6.3.0! Χρησιμοποίηστε την WP_Scripts::get_inline_script_data() or WP_Scripts::get_inline_script_tag() αντ' αυτού. in /home/mos/public_html_stage/wp-includes/functions.php on line 6085

Deprecated: Η συνάρτηση WP_Scripts::print_inline_script είναι παρωχημένη από την έκδοση 6.3.0! Χρησιμοποίηστε την WP_Scripts::get_inline_script_data() or WP_Scripts::get_inline_script_tag() αντ' αυτού. in /home/mos/public_html_stage/wp-includes/functions.php on line 6085

Deprecated: Η συνάρτηση WP_Scripts::print_inline_script είναι παρωχημένη από την έκδοση 6.3.0! Χρησιμοποίηστε την WP_Scripts::get_inline_script_data() or WP_Scripts::get_inline_script_tag() αντ' αυτού. in /home/mos/public_html_stage/wp-includes/functions.php on line 6085

Deprecated: Η συνάρτηση WP_Scripts::print_inline_script είναι παρωχημένη από την έκδοση 6.3.0! Χρησιμοποίηστε την WP_Scripts::get_inline_script_data() or WP_Scripts::get_inline_script_tag() αντ' αυτού. in /home/mos/public_html_stage/wp-includes/functions.php on line 6085

Deprecated: Η συνάρτηση WP_Scripts::print_inline_script είναι παρωχημένη από την έκδοση 6.3.0! Χρησιμοποίηστε την WP_Scripts::get_inline_script_data() or WP_Scripts::get_inline_script_tag() αντ' αυτού. in /home/mos/public_html_stage/wp-includes/functions.php on line 6085

Deprecated: Η συνάρτηση WP_Scripts::print_inline_script είναι παρωχημένη από την έκδοση 6.3.0! Χρησιμοποίηστε την WP_Scripts::get_inline_script_data() or WP_Scripts::get_inline_script_tag() αντ' αυτού. in /home/mos/public_html_stage/wp-includes/functions.php on line 6085

Deprecated: Η συνάρτηση WP_Scripts::print_inline_script είναι παρωχημένη από την έκδοση 6.3.0! Χρησιμοποίηστε την WP_Scripts::get_inline_script_data() or WP_Scripts::get_inline_script_tag() αντ' αυτού. in /home/mos/public_html_stage/wp-includes/functions.php on line 6085

Deprecated: Η συνάρτηση WP_Scripts::print_inline_script είναι παρωχημένη από την έκδοση 6.3.0! Χρησιμοποίηστε την WP_Scripts::get_inline_script_data() or WP_Scripts::get_inline_script_tag() αντ' αυτού. in /home/mos/public_html_stage/wp-includes/functions.php on line 6085

Deprecated: Η συνάρτηση WP_Scripts::print_inline_script είναι παρωχημένη από την έκδοση 6.3.0! Χρησιμοποίηστε την WP_Scripts::get_inline_script_data() or WP_Scripts::get_inline_script_tag() αντ' αυτού. in /home/mos/public_html_stage/wp-includes/functions.php on line 6085

Deprecated: Η συνάρτηση WP_Scripts::print_inline_script είναι παρωχημένη από την έκδοση 6.3.0! Χρησιμοποίηστε την WP_Scripts::get_inline_script_data() or WP_Scripts::get_inline_script_tag() αντ' αυτού. in /home/mos/public_html_stage/wp-includes/functions.php on line 6085

Deprecated: Η συνάρτηση WP_Scripts::print_inline_script είναι παρωχημένη από την έκδοση 6.3.0! Χρησιμοποίηστε την WP_Scripts::get_inline_script_data() or WP_Scripts::get_inline_script_tag() αντ' αυτού. in /home/mos/public_html_stage/wp-includes/functions.php on line 6085

Deprecated: Η συνάρτηση WP_Scripts::print_inline_script είναι παρωχημένη από την έκδοση 6.3.0! Χρησιμοποίηστε την WP_Scripts::get_inline_script_data() or WP_Scripts::get_inline_script_tag() αντ' αυτού. in /home/mos/public_html_stage/wp-includes/functions.php on line 6085

Deprecated: Η συνάρτηση WP_Scripts::print_inline_script είναι παρωχημένη από την έκδοση 6.3.0! Χρησιμοποίηστε την WP_Scripts::get_inline_script_data() or WP_Scripts::get_inline_script_tag() αντ' αυτού. in /home/mos/public_html_stage/wp-includes/functions.php on line 6085

Deprecated: Η συνάρτηση WP_Scripts::print_inline_script είναι παρωχημένη από την έκδοση 6.3.0! Χρησιμοποίηστε την WP_Scripts::get_inline_script_data() or WP_Scripts::get_inline_script_tag() αντ' αυτού. in /home/mos/public_html_stage/wp-includes/functions.php on line 6085

Deprecated: Η συνάρτηση WP_Scripts::print_inline_script είναι παρωχημένη από την έκδοση 6.3.0! Χρησιμοποίηστε την WP_Scripts::get_inline_script_data() or WP_Scripts::get_inline_script_tag() αντ' αυτού. in /home/mos/public_html_stage/wp-includes/functions.php on line 6085

Deprecated: Η συνάρτηση WP_Scripts::print_inline_script είναι παρωχημένη από την έκδοση 6.3.0! Χρησιμοποίηστε την WP_Scripts::get_inline_script_data() or WP_Scripts::get_inline_script_tag() αντ' αυτού. in /home/mos/public_html_stage/wp-includes/functions.php on line 6085

Deprecated: Η συνάρτηση WP_Scripts::print_inline_script είναι παρωχημένη από την έκδοση 6.3.0! Χρησιμοποίηστε την WP_Scripts::get_inline_script_data() or WP_Scripts::get_inline_script_tag() αντ' αυτού. in /home/mos/public_html_stage/wp-includes/functions.php on line 6085

Deprecated: Η συνάρτηση WP_Scripts::print_inline_script είναι παρωχημένη από την έκδοση 6.3.0! Χρησιμοποίηστε την WP_Scripts::get_inline_script_data() or WP_Scripts::get_inline_script_tag() αντ' αυτού. in /home/mos/public_html_stage/wp-includes/functions.php on line 6085

Deprecated: Η συνάρτηση WP_Scripts::print_inline_script είναι παρωχημένη από την έκδοση 6.3.0! Χρησιμοποίηστε την WP_Scripts::get_inline_script_data() or WP_Scripts::get_inline_script_tag() αντ' αυτού. in /home/mos/public_html_stage/wp-includes/functions.php on line 6085

Deprecated: Η συνάρτηση WP_Scripts::print_inline_script είναι παρωχημένη από την έκδοση 6.3.0! Χρησιμοποίηστε την WP_Scripts::get_inline_script_data() or WP_Scripts::get_inline_script_tag() αντ' αυτού. in /home/mos/public_html_stage/wp-includes/functions.php on line 6085

Deprecated: Η συνάρτηση WP_Scripts::print_inline_script είναι παρωχημένη από την έκδοση 6.3.0! Χρησιμοποίηστε την WP_Scripts::get_inline_script_data() or WP_Scripts::get_inline_script_tag() αντ' αυτού. in /home/mos/public_html_stage/wp-includes/functions.php on line 6085

Deprecated: Η συνάρτηση WP_Scripts::print_inline_script είναι παρωχημένη από την έκδοση 6.3.0! Χρησιμοποίηστε την WP_Scripts::get_inline_script_data() or WP_Scripts::get_inline_script_tag() αντ' αυτού. in /home/mos/public_html_stage/wp-includes/functions.php on line 6085

Deprecated: Η συνάρτηση WP_Scripts::print_inline_script είναι παρωχημένη από την έκδοση 6.3.0! Χρησιμοποίηστε την WP_Scripts::get_inline_script_data() or WP_Scripts::get_inline_script_tag() αντ' αυτού. in /home/mos/public_html_stage/wp-includes/functions.php on line 6085

Deprecated: Η συνάρτηση WP_Scripts::print_inline_script είναι παρωχημένη από την έκδοση 6.3.0! Χρησιμοποίηστε την WP_Scripts::get_inline_script_data() or WP_Scripts::get_inline_script_tag() αντ' αυτού. in /home/mos/public_html_stage/wp-includes/functions.php on line 6085

Deprecated: Η συνάρτηση WP_Scripts::print_inline_script είναι παρωχημένη από την έκδοση 6.3.0! Χρησιμοποίηστε την WP_Scripts::get_inline_script_data() or WP_Scripts::get_inline_script_tag() αντ' αυτού. in /home/mos/public_html_stage/wp-includes/functions.php on line 6085

Deprecated: Η συνάρτηση WP_Scripts::print_inline_script είναι παρωχημένη από την έκδοση 6.3.0! Χρησιμοποίηστε την WP_Scripts::get_inline_script_data() or WP_Scripts::get_inline_script_tag() αντ' αυτού. in /home/mos/public_html_stage/wp-includes/functions.php on line 6085

Deprecated: Η συνάρτηση WP_Scripts::print_inline_script είναι παρωχημένη από την έκδοση 6.3.0! Χρησιμοποίηστε την WP_Scripts::get_inline_script_data() or WP_Scripts::get_inline_script_tag() αντ' αυτού. in /home/mos/public_html_stage/wp-includes/functions.php on line 6085

Deprecated: Η συνάρτηση WP_Scripts::print_inline_script είναι παρωχημένη από την έκδοση 6.3.0! Χρησιμοποίηστε την WP_Scripts::get_inline_script_data() or WP_Scripts::get_inline_script_tag() αντ' αυτού. in /home/mos/public_html_stage/wp-includes/functions.php on line 6085

Deprecated: Η συνάρτηση WP_Scripts::print_inline_script είναι παρωχημένη από την έκδοση 6.3.0! Χρησιμοποίηστε την WP_Scripts::get_inline_script_data() or WP_Scripts::get_inline_script_tag() αντ' αυτού. in /home/mos/public_html_stage/wp-includes/functions.php on line 6085

Deprecated: Η συνάρτηση WP_Scripts::print_inline_script είναι παρωχημένη από την έκδοση 6.3.0! Χρησιμοποίηστε την WP_Scripts::get_inline_script_data() or WP_Scripts::get_inline_script_tag() αντ' αυτού. in /home/mos/public_html_stage/wp-includes/functions.php on line 6085

Deprecated: Η συνάρτηση WP_Scripts::print_inline_script είναι παρωχημένη από την έκδοση 6.3.0! Χρησιμοποίηστε την WP_Scripts::get_inline_script_data() or WP_Scripts::get_inline_script_tag() αντ' αυτού. in /home/mos/public_html_stage/wp-includes/functions.php on line 6085

Deprecated: Η συνάρτηση WP_Scripts::print_inline_script είναι παρωχημένη από την έκδοση 6.3.0! Χρησιμοποίηστε την WP_Scripts::get_inline_script_data() or WP_Scripts::get_inline_script_tag() αντ' αυτού. in /home/mos/public_html_stage/wp-includes/functions.php on line 6085

Deprecated: Η συνάρτηση WP_Scripts::print_inline_script είναι παρωχημένη από την έκδοση 6.3.0! Χρησιμοποίηστε την WP_Scripts::get_inline_script_data() or WP_Scripts::get_inline_script_tag() αντ' αυτού. in /home/mos/public_html_stage/wp-includes/functions.php on line 6085

Deprecated: Η συνάρτηση WP_Scripts::print_inline_script είναι παρωχημένη από την έκδοση 6.3.0! Χρησιμοποίηστε την WP_Scripts::get_inline_script_data() or WP_Scripts::get_inline_script_tag() αντ' αυτού. in /home/mos/public_html_stage/wp-includes/functions.php on line 6085

Deprecated: Η συνάρτηση WP_Scripts::print_inline_script είναι παρωχημένη από την έκδοση 6.3.0! Χρησιμοποίηστε την WP_Scripts::get_inline_script_data() or WP_Scripts::get_inline_script_tag() αντ' αυτού. in /home/mos/public_html_stage/wp-includes/functions.php on line 6085

Deprecated: Η συνάρτηση WP_Scripts::print_inline_script είναι παρωχημένη από την έκδοση 6.3.0! Χρησιμοποίηστε την WP_Scripts::get_inline_script_data() or WP_Scripts::get_inline_script_tag() αντ' αυτού. in /home/mos/public_html_stage/wp-includes/functions.php on line 6085

Deprecated: Η συνάρτηση WP_Scripts::print_inline_script είναι παρωχημένη από την έκδοση 6.3.0! Χρησιμοποίηστε την WP_Scripts::get_inline_script_data() or WP_Scripts::get_inline_script_tag() αντ' αυτού. in /home/mos/public_html_stage/wp-includes/functions.php on line 6085

Deprecated: Η συνάρτηση WP_Scripts::print_inline_script είναι παρωχημένη από την έκδοση 6.3.0! Χρησιμοποίηστε την WP_Scripts::get_inline_script_data() or WP_Scripts::get_inline_script_tag() αντ' αυτού. in /home/mos/public_html_stage/wp-includes/functions.php on line 6085

Deprecated: Η συνάρτηση WP_Scripts::print_inline_script είναι παρωχημένη από την έκδοση 6.3.0! Χρησιμοποίηστε την WP_Scripts::get_inline_script_data() or WP_Scripts::get_inline_script_tag() αντ' αυτού. in /home/mos/public_html_stage/wp-includes/functions.php on line 6085

Deprecated: Η συνάρτηση WP_Scripts::print_inline_script είναι παρωχημένη από την έκδοση 6.3.0! Χρησιμοποίηστε την WP_Scripts::get_inline_script_data() or WP_Scripts::get_inline_script_tag() αντ' αυτού. in /home/mos/public_html_stage/wp-includes/functions.php on line 6085

Deprecated: Η συνάρτηση WP_Scripts::print_inline_script είναι παρωχημένη από την έκδοση 6.3.0! Χρησιμοποίηστε την WP_Scripts::get_inline_script_data() or WP_Scripts::get_inline_script_tag() αντ' αυτού. in /home/mos/public_html_stage/wp-includes/functions.php on line 6085

Deprecated: Η συνάρτηση WP_Scripts::print_inline_script είναι παρωχημένη από την έκδοση 6.3.0! Χρησιμοποίηστε την WP_Scripts::get_inline_script_data() or WP_Scripts::get_inline_script_tag() αντ' αυτού. in /home/mos/public_html_stage/wp-includes/functions.php on line 6085

Deprecated: Η συνάρτηση WP_Scripts::print_inline_script είναι παρωχημένη από την έκδοση 6.3.0! Χρησιμοποίηστε την WP_Scripts::get_inline_script_data() or WP_Scripts::get_inline_script_tag() αντ' αυτού. in /home/mos/public_html_stage/wp-includes/functions.php on line 6085

Deprecated: Η συνάρτηση WP_Scripts::print_inline_script είναι παρωχημένη από την έκδοση 6.3.0! Χρησιμοποίηστε την WP_Scripts::get_inline_script_data() or WP_Scripts::get_inline_script_tag() αντ' αυτού. in /home/mos/public_html_stage/wp-includes/functions.php on line 6085

Deprecated: Η συνάρτηση WP_Scripts::print_inline_script είναι παρωχημένη από την έκδοση 6.3.0! Χρησιμοποίηστε την WP_Scripts::get_inline_script_data() or WP_Scripts::get_inline_script_tag() αντ' αυτού. in /home/mos/public_html_stage/wp-includes/functions.php on line 6085

Deprecated: Η συνάρτηση WP_Scripts::print_inline_script είναι παρωχημένη από την έκδοση 6.3.0! Χρησιμοποίηστε την WP_Scripts::get_inline_script_data() or WP_Scripts::get_inline_script_tag() αντ' αυτού. in /home/mos/public_html_stage/wp-includes/functions.php on line 6085

Deprecated: Η συνάρτηση WP_Scripts::print_inline_script είναι παρωχημένη από την έκδοση 6.3.0! Χρησιμοποίηστε την WP_Scripts::get_inline_script_data() or WP_Scripts::get_inline_script_tag() αντ' αυτού. in /home/mos/public_html_stage/wp-includes/functions.php on line 6085

Deprecated: Η συνάρτηση WP_Scripts::print_inline_script είναι παρωχημένη από την έκδοση 6.3.0! Χρησιμοποίηστε την WP_Scripts::get_inline_script_data() or WP_Scripts::get_inline_script_tag() αντ' αυτού. in /home/mos/public_html_stage/wp-includes/functions.php on line 6085

Deprecated: Η συνάρτηση WP_Scripts::print_inline_script είναι παρωχημένη από την έκδοση 6.3.0! Χρησιμοποίηστε την WP_Scripts::get_inline_script_data() or WP_Scripts::get_inline_script_tag() αντ' αυτού. in /home/mos/public_html_stage/wp-includes/functions.php on line 6085

Deprecated: Η συνάρτηση WP_Scripts::print_inline_script είναι παρωχημένη από την έκδοση 6.3.0! Χρησιμοποίηστε την WP_Scripts::get_inline_script_data() or WP_Scripts::get_inline_script_tag() αντ' αυτού. in /home/mos/public_html_stage/wp-includes/functions.php on line 6085

Deprecated: Η συνάρτηση WP_Scripts::print_inline_script είναι παρωχημένη από την έκδοση 6.3.0! Χρησιμοποίηστε την WP_Scripts::get_inline_script_data() or WP_Scripts::get_inline_script_tag() αντ' αυτού. in /home/mos/public_html_stage/wp-includes/functions.php on line 6085

Deprecated: Η συνάρτηση WP_Scripts::print_inline_script είναι παρωχημένη από την έκδοση 6.3.0! Χρησιμοποίηστε την WP_Scripts::get_inline_script_data() or WP_Scripts::get_inline_script_tag() αντ' αυτού. in /home/mos/public_html_stage/wp-includes/functions.php on line 6085